Постигнатите от Сдружението резултати са следствие на много усилия, неуморен труд и себераздаване в борбата на българския потребител за защита на законовите му права. Продължаването на действията срещу нелоялните практики и достигането на целта – реална и ефективна защита на правата на потребителите, са свързани с големи разходи. Подкрепете ни, като направите дарение!

ChavkaWhite13x13 Бюджетът на сдружението се формира и от Вашата подкрепа за каузите ни.
ChavkaWhite13x13 Сдружението е икономически независимо от производители, вносители, търговци и доставчици на услуги.
ChavkaWhite13x13 Колективните искове не са освободени от държавни такси и разноски.

Направете дарение на СППП по банков път

bank-icon1Сдружение за правна помощ на потребителите Райфайзен Банк IBAN: BG12 RZBB 9155 1004 1262 99 BIC: RZBBBGSF

Направете дарение на СППП чрез ИПЕЙ (epay)

Описание Въведи сума
 Дарение за „Сдружение за правна помощ на потребителите“ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки. Изисква да имате регистрирана дебитна или кредитна карта в epay.bg Напишете произволна сума в лева в полето и натиснете бутона [Изпрати дарение], след което ще бъдете прехвърлени в страница на epay.bg. След успешно влизане в системата, моля потвърдете плащането.

Направете дарение на СППП чрез PayPal

Най-голямата онлайн система за плащания в света PayPal предлага лесен и удобен начин за изпращане на пари до нашата организация. Използвайте напълно безрисково! PayPal позволява да прехвърляте пари от банковата си сметка към акаунта си в PayPal.За да направите ДАРЕНИЕ натиснете бутона в ляво, който ще ви пренасочи към системата на PayPal